Laat berichten zien
Pagina's: 1 [2]
26  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re:Brazilie Gepost op: April 28, 2004, 00:08:57
Als je langer dan 2 weken en met 2 of meer personen naar Cumbuco wil gaan dan is het bijna altijd goedkoper om een los ticket te kopen en ter plaatse in een pousada te verblijven. Tickets staan op www.qxxl.nl. Een overnachting in een pousada kost je ongeveer 25 euro voor 2 personen met een goed ontbijt.
Als je meer info wil over Cumbuco en omgeving kijk dan op www.cumbuco.nl.
Heb je vragen over het kiten daar dan kun je jeroen een mail sturen. Zijn adres is www.kitesurftravel.net. Verder staat er om de paar dagen op www.kite-surf.com een overzicht van het weer en de wind in Cumbuco.
27  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re:Kitesurf/windsurf vakantie augustus september Gepost op: Maart 16, 2004, 23:41:17
Ga anders naar brazilie. In Ceara, provincie waarin Fortaleza ligt is het dan iedere dag prima weer om te kiten. Brazilie is erg goedkoop en martinair vliegt rechtstreeks. Kijk anders op www.cumbuco.nl, op deze site kun je veel informatie vinden over Fortaleza en omgeving. Tevens kan Robert je over alles informatie geven, aangezien hij in Cumbuco woont.
28  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Cumbuco Brasil Gepost op: Januari 11, 2004, 22:30:49
Als mensen nog informatie willen over Cumbuco neem dan een kijkje op www.cumbuco.nl. Op deze pagina staat veel informatie over Cumbuco en omgeving. In Cumbuco begint het seizoen in juli en het duurt tot en met december. In deze periode heb je bijna geen regen en iedere dag wind. De rest van het jaar staat er ook bijna iedere dag wind, alleen iets minder sterk.
Pagina's: 1 [2]


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.