Kevin Langeree sportman van het jaar

lennart

Berichten: 1167
Februari 18, 2007, 02:34:36
edit2Rapporteer  
Noordwijkers kiezen voor kitesurfer

Kevin Langeree sportman van het jaar

 

Kevin Langeree mag zich Noordwijks sportman van het jaar noemen. De 18-jarige Noordwijker hoorde gisteravond dat hij door de jury was uitgekozen als sportman van het jaar 2006. Vanwege zijn verblijf in Zuid-Afrika kon Langeree zelf niet op de avond aanwezig zijn, maar desondanks waardeerde hij de prijs zeer. “Het blijft mooi om tot sportman van het jaar uitgeroepen te worden.”

 

“Yes!”, klonk het vanuit Zuid-Afrika. Kevin Langeree was speciaal voor de uitslag opgebleven. Langeree werd enkele jaren geleden in Noordwijk al eens sportman van het jaar. Vorig jaar bleek de concurrentie te groot en moest hij genoegen nemen met een nominatie. Dit jaar won Langeree de prijs dus wel. “Ik vind het super leuk. Jammer dat ik niet aanwezig kan zijn. Maar aan de andere kant, ik ben in Zuid-Afrika om hard te trainen zodat ik volgend jaar weer zo’n goede of misschien wel prestatie neer kan zetten.”

 

De prijs van Kevin werd door zijn zus, Jalou Langeree, in ontvangst genomen. Voormalig professioneel tennisser en huidige Davis Cup captain Jan Siemerink reikte het beeldje uit. “Ik vind kitesurfen ook wel een beetje een typisch Noordwijkse sport. Ik ken de problemen voor de kiters in Noordwijk en daarom ben ik blij dat Kevin zo goed weet te presteren”, aldus een duidelijk geïnteresseerde Siemerink. “Ik hoop dat de vele trainingsuren Kevin na een World Cup overwinning misschien nu ook wel de wereldtitel oplevert.”

 

Ook Jalou Langeree stond genomineerd tijdens de gala-avond. In het luxe 5-sterren hotel Hotels van Oranje zag Jalou Langeree uiteindelijk de titel sportvrouw van het jaar aan zich voorbij gaan. “Om heel eerlijk te zijn verrast dat me niet. De winnares is wereldkampioen geworden in haar sport. Vorig jaar ben ik wel sportvrouw van het jaar geworden”, reageerde Jalou om vervolgens met een knipoog verder te gaan. “Ik weet hoe leuk het is om de waardering te krijgen. Dus ik wat weet ik moet doen, wereldkampioen worden.”

VincentC

Berichten: 2608
Antwoord #1 Februari 18, 2007, 02:35:22
edit2Rapporteer  
Wist al bijna niet meer hoe hij eruit zag zonder z'n naveltruitje en strakke broekje  (grinnik_kitesmiley)
lennart

Berichten: 1167
Antwoord #2 Februari 18, 2007, 02:38:31
edit2Rapporteer  
hahahahahaha nou zo dus dat andere was wel wat sexyer
100%-DINGES-®!!!!!!!!

Berichten: 2367
Antwoord #3 Februari 18, 2007, 03:51:18
edit2Rapporteer  
ben je het nou weer niet geworden lennart!?!?!?!
jammer man!
maar ja volgend jaar beter!
Kondor 11

Berichten: 611
Antwoord #4 Februari 18, 2007, 04:57:34
edit2Rapporteer  
ja en dan?
Alleen noordwijk is niet representatief voor Nederland toch???

Geef mij dan maar onze Katja, ziet er ook nog eens leuker uit. Joepie
jover_1

Geen avatar

Berichten: 16
Antwoord #5 Februari 19, 2007, 23:38:14
edit2Rapporteer  
wereldnieuwss! Joepie
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.