Waarom??

xray

Berichten: 3688
Antwoord #25 Mei 03, 2004, 12:23:44
edit2Rapporteer  
Goede discussie over veiligheid hoor je mij niet over. Ik zie genoeg goede kiters ook hun kite droppen dus afstand is wel degelijk belangrijk, ook voor hen. Geneuzel vind ik het als er op de man gespeeld wordt en op vervelende (lees schelden etc..) manieren. Kan me moeillijk aan de indruk onttrekken dat dat geen "hot news" is.
ErikB

Berichten: 876
Antwoord #26 Mei 03, 2004, 12:33:13
edit2Rapporteer  
Ik heb zelf ook dicht bij de lessers gevaren wel met enige afstand.
Hoogte lopen was niet te doen dus dan kom je al gauw dicht bij elkaar.

Vond het helemaal niet zo gevaarlijk waaide ongeveer 12 knopen en Harry weet donders goed wie wel z'n kite onder controlle kan houden en wie niet.

Harry heeft me er ook op gewezen dat ik moest uitkijken voor iemand die achter me aan het kloten was toen ik een praatje met hem maakte.

En ik blijf het toch wel kicke vinden als iemand een 360 handle pass eruit stampt voor je neus :-)

Die gozer met die grote gele kite van naish 21.5 dat is pas een linke loetje.
 ;D
Yannick

Berichten: 1302
Antwoord #27 Mei 03, 2004, 16:40:31
edit2Rapporteer  
ik vond het wel mooi, toen ik les had. . . . .  Shocked dat wil ik ook!!!
Alex

Berichten: 321
Antwoord #28 Mei 03, 2004, 18:08:00
edit2Rapporteer  
Harry,

Ik ben je meerdere malen tegen gekomen op het water maar daar ging het mij eigenlijk niet om. Het ging mij voornamelijk om het feit dat je zo dicht bij de kant van de graskant bezig was en dat terwijl jij 1 van de weinige was die redelijk hoogte kon maken en het dus in principe heel logisch had geweest dat je eerst een paar rakies hoogte had gevaren en dan je tricks doet, die ik overgens net als eerder gezegd vet vind om te zien, dat je bij mij in de lijnen zat en dat ik een paar keer moest uitwijken vond ik niet erg, anders had ik er terplekke iets van gezegd, en zoals je zelf zei je bood je excusses aan dus,  prima ;D
Maar als ik aan de kant sta en je doet een handle pas op 5m die fout ga hou ik mijn hart vast en met mij nog wat anderen dat je niet op de rotsen getrokken word. En, maar dit hoef ik eigenlijk niet te vertellen, is al zo vaak gedaan, het is een heel slecht voorbeeld.


Wat er in het weekend is gebeurd tussen cursisten in kan ik niks over zeggen want daar was ik niet bij, maar ik denk dat je als cursist ook heel goed moet weten dat je niet alleen op het water ben en dat je daar rekening mee moet houden meteen vanaf het begin.

Nogmaals Harry, no hard feelings, heeft niks met jou persoonlijk te maken. Ik vind dat eenieder die dit doet niet goed bezig is en je was gerust niet de enige, maar dat is het nadeel van de bekendheid, ze weten je zo te vinden, en er werd meteen naar jou verwezen in de reacties op deze topic en daar reageerde ik weer op.

Alex
ZWAAR WATER
Gast
Antwoord #29 Mei 04, 2004, 13:35:36
edit2Rapporteer  
voor alle mensen die springen als er veel kiters op t water zitten en dan ook nog zo dicht bijelkaar heb ik een tip,voor dat je springt kijk even achter je,dit voorkomt een hoop problemen voor mensen die achter je varen en jou ineenkeer opzich af zien komen,en dan of af moeten stappen of een vage move moeten maken om jou te ontwijken.
ja dit slaat inderdaad op mensen die afgelopen vrijdag vanaf t strandje starten en dan voor de rotskant springen zonder op een ander te letten.
graag hier een beetje meer aandacht en dan komen we er wel weer uit met zijn allen.(HARRY JIJ BENT ECHT DE MASTER!!!!)
~Dirk~

Berichten: 633
Antwoord #30 Mei 04, 2004, 14:14:49
edit2Rapporteer  
Dat Harry en Arno(die zoals hij zei ook tussen de beginners aan het varen was) een goede controle hebben is denk ik voor de meesten wel duidelijk, maar het gevaar zal voornamelijk liggen in de controle van de beginnende kiters waardoor jullie en anderen in gevaar kunnen komen. Als jullie daar varen is dat natuurlijk aan jullie maar ga dan niet lullig tegen zo'n beginner lopen doen(misschien doen jullie dat niet hoor maar er zijn gevorderde kiters die dat wel doen) als hij z'n kite in jullie lijnen dropt. Jullie zijn de genen die deze situatie makkelijk hadden kunnen voorkomen door ergens anders te varen. Maar wat mij betreft blijven jullie vlak voor de kant je tricks doen, ik vind het schitterend om te zien en misschien leer ik er nog eens wat van  ;D , als jullie dat 500m uit de kant gaan doen is er natuurlijk weinig meer van te zien.
Emiel

Berichten: 3004
Antwoord #31 Mei 04, 2004, 15:33:10
edit2Rapporteer  
ik ken harry niet dat moet ik toegeven maar ik vraag me af wie er nou gelijk heeft, je hoort namelijk veeel vaker op forums gezeik over harry, maar hijzelf zegt altijd dat het niet zijn fout is, ik weet het niet(loze reactie eigenlijk) maar ik hoor wel het vaakst iets negatiefs over harry
~Dirk~

Berichten: 633
Antwoord #32 Mei 04, 2004, 16:03:48
edit2Rapporteer  
Er zitten iig altijd wel veel reacties van papegaaien bij.
Ik heb nog nooit van een ernstig ongeluk bij z'n school gehoord en z'n studenten zijn meestal positief dus het zal wel goed zitten bij Harry
Joost--

Geen avatar

Berichten: 1016
Antwoord #33 Mei 04, 2004, 16:06:53
edit2Rapporteer  
ik heb net cursus bij hem gedaan. en het was allemaal goed verzorgt. goed materiaal veilig. en ik heb geen brokken gezien.
hij ging zelf een stukje verderop kiten.
~Dirk~

Berichten: 633
Antwoord #34 Mei 04, 2004, 16:09:45
edit2Rapporteer  
ik heb net cursus bij hem gedaan. en het was allemaal goed verzorgt. goed materiaal veilig. en ik heb geen brokken gezien.
hij ging zelf een stukje verderop kiten.

Zo reageren de meesten , dus niks mis mee dan toch ???
Joost--

Geen avatar

Berichten: 1016
Antwoord #35 Mei 04, 2004, 16:16:24
edit2Rapporteer  
tuurlijk zal er wel is wat mis gaan. maar dat is ook niet zo gek als je bijna elke dag in het water te vinden bent.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.