Regelmatig kiters in Hoek van Holland?

Mriek

Berichten: 649
December 11, 2009, 12:19:31
edit2Rapporteer  
Ik overweeg om lid te worden van een surfvereniging in Hoek van Holland (hwsv of wshvh) en daar m'n gear te stallen. Reden: ben afhankelijk van ov, rijbewijs zit er door omstandigheden voorlopig niet in, m'n buddy stopt er waarschijnlijk mee en ik ben inmiddels het geleur om lifts gruwelijk beu. Ik hoop op deze manier vaker het water op te kunnen en minder afhankelijk te zijn van anderen. De vraag is echter of dat zo is, want ik heb geen idee met welke regelmaat er gekite wordt. Tot nu heb ik er meestal wel mensen bezig gezien, ook door de week, maar ik vraag me af hoe dat bijvoorbeeld in de winter is. Kan iemand me daar meer over vertellen?
Hard2Handle

Berichten: 3114
Logs: 0 | 432 uur
Antwoord #1 December 11, 2009, 15:00:29
edit2Rapporteer  
Mriek volgens mij word er in de winter daar niet zoveel gekite, en het is nog een aardig stukje lopen vanaf het openbaar vervoer naar de club.
Je bent daar ook erg afhankelijk van de windrichting (vanaf ZW tot NO, maar NW is bijna niet te doen) , het stroomd daar ook af en toe als een gek.
Ajan en/of Louis van www.siem.nl (siem de jong) kan je daar alles over vertellen, hun zijn lid van de club, anders moet je ze even bellen, zijn aardige dude's.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.