Nog maar een keer...... Kornwerderzand = NO GO!

Lord of the Boards

Berichten: 869
Oktober 04, 2010, 21:48:37
edit2Rapporteer  
Gisteren een topdag gehad op Makkum. De richting was nog net niet te veel oost, dus behalve de drukte was het echt een topdag. Kiten met uitzicht op Kornwerderzand.
De handhavers (waterpolitie/ Rijkswaterstaat) hadden een topdag kunnen hebben op Kornwerderzand................ Ik heb er namelijk 7 kites geteld. 7 x €140 is toch alweer een kleine €1000 (exclusief administratiekosten) die ze zo in hun zak hadden kunnen steken. Maar helaas. Waarschijnlijk hadden ze hun quotum al gehaald, want toen ik weg ging was er nog steeds iemand aan het kiten.

Dus bij deze: Als jij ook geen zin hebt om de overheid meer te sponsoren dan nodig is, ga dan niet kiten op Kornwerderzand. Er worden geen waarschuwingen meer gegeven, maar meteen bekeurd. En dat zou niet voor het eerst zijn.

Groeten en CU @ Makkum (1 oktober tot 1 mei).
Henning

Berichten: 581
Antwoord #1 Oktober 04, 2010, 22:28:55
edit2Rapporteer  
1000€ maar? Op Mirns hadden ze het 10-voudige kunnen aftikken...
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.