ActueleWind.nl toont vanaf nu méér wind

Lurge

Geen avatar

Berichten: 12
December 04, 2013, 21:49:09
edit2Rapporteer  
Woensdag 4 december 2013. ActueleWind.nl toont vanaf nu meer wind door introductie iOS app en groter aanbod van watersportlocaties.

Door de introductie van de ActueleWind app voor iOS in de app store van Apple, toont ActueleWind voor nog meer mobiele apparaten actuele wind statistieken. Daarnaast zijn er enkele nieuwe watersportlocaties en functionaliteiten toegevoegd waardoor de app extra functioneel wordt.

Actuele wind voor iOS
Na enkele maanden ontwikkeling en een sterke focus op de webapp, Windows Phone en Android is de app van ActueleWind.nl nu ook gratis  in de App store van Apple te downloaden. Met deze stap is de applicatie voor een breder publiek beschikbaar en hebben nog meer mensen beschikking over real time windgegevens.

Nieuwe locaties
Tijdens de lancering van de app is tevens voor de overige platformen een kleine update uitgerold waardoor iedereen beschikking heeft tot meer spots en meer windgegevens. Recent toegevoegd zijn: Bergen aan Zee, Muiderberg, Neeltje Jans, Stavoren en Vlieland.
ActueleWind.nl blijft zoeken naar nieuwe databronnen voor real time windgegevens. Heeft u beschikking tot  data die u wilt delen?Neem contact op met ActueleWind.nl.

Functionaliteiten
Met de laatste update is voor alle platformen de functie ingebouwd om favoriete locaties te selecteren. Hierdoor zie je alleen die locaties die voor jou interessant zijn. In een volgende release wordt hier een ‘push bericht’ aan gekoppeld waardoor je automatisch bericht krijg wanneer het waait op jouw favoriete watersportlocatie.

Blijf op de hoogte via https://www.facebook.com/actuelewind
niels195

Geen avatar

Berichten: 125
Logs: 0 | 23 uur
Antwoord #1 December 04, 2013, 23:08:54
edit2Rapporteer  
Nog meer wind? En morgen gaat het al zo hard waaien schater schater
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.