Gisterenmiddag weer oenen op Oostvoorne

*hoi*

Geen avatar

Berichten: 39
Antwoord #25 Augustus 23, 2007, 18:16:51
edit2Rapporteer  
@@ Niels "aflandige wind en kiten dat snap ik niet er zijn zoveel spots binnen een half uur van oostvoorne waar je wel met oost kan varen".

>>>>>>>>>>> Welke spots zijn dat en zijn ze ook geschikt voor beginners? kan er zo snel niet opkomen.
chico

Berichten: 1112
Antwoord #26 Augustus 23, 2007, 18:20:36
edit2Rapporteer  
@ its me Erik. Kwam van 15:00 uur tot 17:00 uur gevaren. Niet alleen. Was nog een gozert. De rest werdt op een gegeven moment gewoon weggeblazen. Voor zover ik kon nagaan had iemand men een BOXER SLE 9sqm problemen en 2 mannen die met een C-kite aan het oefenen waren. Soms was de wind ff weg maar af en toe bizarre vlagen dat ik mijn 7 volledig moest depoweren en dan nog aardige bak eraan had. Later na 17:00 uur kwam er een nieuwe lading kiters.
El Rudo

Berichten: 6292
Logs: 0 | 252 uur
Antwoord #27 Augustus 23, 2007, 18:24:36
edit2Rapporteer  
een step..... (tong_kitesmiley)

RUDO, By the way, ik zag dat je je "USS Missouri" verkocht hebt (North Sumo) die was namelijk van mij.
heb je er nog wat aan gehad?
boardje wat je nu hebt is beter!
hey, Zeker weten veel aan gehad, ik had wel moeite met hoogtelopen met dat baord maar uiteindelijk lukte dat wel, dus goed voor m'n techniek. Ik stond een keer op een slingshot SX met ongeveer dezelfde afmetingen en toen ging ik in ene bijna recht tegen de wind in!
De volgende eigenaar is er vast ook blij mee, er werd zelfs boven de vraagprijs geboden op marktplaats dus voor hetzelfde bedragje door kunnen schuiven!
Bij die progression DVD ben ik nu bij het laatste hoofdstuk zoals je ziet.
Ron Rodeo

Berichten: 4486
Logs: 0 | 50 uur
Antwoord #28 Augustus 23, 2007, 18:40:51
edit2Rapporteer  
Super Rudo, goed om te horen dude!

wat een sport hé  (grinnik_kitesmiley)
kentyman

Berichten: 2093
Antwoord #29 Augustus 23, 2007, 20:47:10
edit2Rapporteer  
Die beginners hadden dus geen kite-leash, en dan ook nog met harde vlagerige aflandige wind het water op gaan... echt, hoe dom kun je zijn.

Hopelijk hebben ze er iets van geleerd nu ze hun kite kwijt zijn.

Een kite-leash is erg belangrijk: als je je quick-release gebruikt en je hebt geen kite-leash dan ben je je kite dus kwijt. Dat is jammer voor jou, maar ERG gevaarlijk voor omstanders. Een losgeslagen kite met 25m lijnen en een bar erachteraan kan veel schade aanrichten. Als zo'n ding over een druk strand wordt geblazen.... auw!

Een tijdje terug was ik met redelijk harde wind op Wijk aan Zee, ik zat met m'n rug in de wind m'n bar te fixen (moest een lijn opnieuw sleeven) toen er plotseling op ongeveer 3 meter links van me een kite + lijnen voorbij kwam geraasd. 3m naar rechts en ik had er in gezeten. Ik keek achterom en zag op 100 a 150 meter een dude erachteraan dribbelen. Gelukkig stond er iemand 200m downwind die het zag gebeuren en die heeft de kite gepakt. Het was nogal harde wind dus er waren weinig mensen op het strand maar erg blij werd ik er niet van! Ik denk dat de eigenaar v/d kite te weinig zand op z'n kite had gelegd...
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.