Kiteschool locatie aangeboden in Zandvoort

jhuijben

Geen avatar

Berichten: 1
November 10, 2010, 10:33:34
edit2Rapporteer  
Wij zijn strandpaviljoen Azzurro op het zuidstrand in Zandvoort.
De gemeente overweegt om naast het paviljoen een 4e officiële kitezone toe te wijzen, en in dat geval willen wij met een deel van het paviljoen een watersportcentrum faciliteren.

Er is ruimte voor een geheel eigen, stijlvol onderkomen, waar mogelijkheden zijn voor kantoor, opslag, ontspanning, horeca, douches, toiletten en omkleedruimte.
 
Voor meer informatie reageer: info@azzurrozandvoort.nl
Yoram

Berichten: 1217
Antwoord #1 November 10, 2010, 13:58:31
edit2Rapporteer  

Mag er dan ook gratis vrij gekite worden? Strandtent op de foto's ziet er leuk uit, dan kom ik zeker even een keer langs om te kiten. Zit normaal bij The Spot.

Zelf geen kiteschool maar denk dat er vast wel wat gasten/dames zijn die hier zeker iets mee kunnen...
Krommen

Geen avatar

Berichten: 60
Antwoord #2 November 18, 2010, 09:27:04
edit2Rapporteer  
Er zouden geen kitescholen moeten worden toegelaten in Zandvoort. Het strand en de grote van de kitezone op het strand staan niet toe dat beginners er vaardigheden oefenen met kites. Jammer genoeg is dat alleen niet te realiseren.
kentyman

Berichten: 2093
Antwoord #3 November 18, 2010, 16:44:14
edit2Rapporteer  
Het strand van Zandvoort is op veel plekken inderdaad vaak te klein om goed en veilig kitesurf les te kunnen geven, zeker als het mooi weer is en er zijn veel badgasten.

Zo te zien ligt deze strandtent echter nog ten zuiden van de laatste bebouwing, het strand is daar vaak wat breder en ook minder druk. Deze plek lijkt me dus eigenlijk juist een van de betere plekken in Zandvoort voor een kiteschool...

Het mooiste zou zijn als 't een IKO school wordt...
Krommen

Geen avatar

Berichten: 60
Antwoord #4 November 18, 2010, 22:58:58
edit2Rapporteer  
Er zijn meer aspecten behalve de veiligheid. Ik zie vaak lessen doorgaan terwijl het te hard waait voor beginners. Ik zie beginners in het water met een boardje terwijl de stroming alleen al voorkomt dat  ze überhaupt goed kunnen oefenen. Die 4 zandbanken maken gewoon dat het geen top leslocatie is.
Kortom, Zandvoort voor scholen is prima wanneer de leerling al enkele basis vaardigheden heeft maar de beginner heeft er niets aan.

In dit geval zeg ik, het is commercieel interessanter om een kitespot zonder scholen te hebben. Komen er in ieder geval meer kiters.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.