juiste lengte schroef in insert bepalen. Vast tegen bodem insert of net niet?

MartjeBee

Geen avatar

Berichten: 82
Mei 11, 2010, 19:38:59
edit2Rapporteer  
Ik heb een probleem met het bepalen van de juiste lengte van de schroefjes die de inserts ingaan.

Ik dacht de dikte van de pad + binding en de insertdiepte op te meten en zo de lengte van de schroef te bepalen. Probleem is echter dat het plastic van de pad en de strap onder de klemkracht van de schroef  "iets" indrukt, waardoor de schroef korter zou moeten worden.

Ik dacht dat ik dit goed gemeten/bepaald had, maar als ik nu het aantal slagen van de schroef tel, blijkt dat ik de schroef tot de bodem van de insert aandraai (ca. 4 slagen).
Nu kan ik natuurlijk een ringetje plaatsen of de schroef inkorten opdat de schroef de binding klemt, maar als ik maar hard genoeg draai en regelmatig natrek, pers ik  waarschijnlijk de strap weer wat platter zodat uiteindelijk de schroef weer tegen de bodem van de insert komt.

Bij gewone bindingen met straps zou de schroef tegen de bodem geen probleem zijn omdat de strap niet verschuift, maar bij de cabrinha sync moet de binding strak zitten omdat deze anders verdraait.



Daarom de vraag;

Moet de schroef de bindingen klemmen en mogelijk plat persen of moet de schroef vast tegen de bodem van de insert?


Verzet

Berichten: 75
Antwoord #1 Mei 11, 2010, 20:13:45
edit2Rapporteer  
De schroef moet de pads en straps klemmen omdat er anders ruimte op zit. Wanneer er ruimte op zit heb je kans dat door de wrijving de boel stuk gaat.
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.