tips Kaapstad?

huib

Berichten: 453
Antwoord #25 December 04, 2006, 05:00:45
edit2Rapporteer  
Da´s een mooie tip, laat je handtas niet ergens staan :-)

Lijkt me anders goed klote als je alles kwijt bent.

Ik sprak nog een collega van me die vorige jaar in Kaapstad per ongeluk z´n auto open had gelaten. Windsurfspullen op het dak, kitespullen in de auto. Toch was alleen z´n geld gestolen. Dat klinkt dan toch best wel redelijk?!?!

Nog 2 weken hard buffelen op het werk en dan ga ik ook. Ik heb er echt zo´n zin in!
Boudewijn

Berichten: 851
Logs: 0 | 257 uur
Antwoord #26 December 04, 2006, 05:11:34
edit2Rapporteer  
Da´s een mooie tip, laat je handtas niet ergens staan :-)

Lijkt me anders goed klote als je alles kwijt bent.

Ik sprak nog een collega van me die vorige jaar in Kaapstad per ongeluk z´n auto open had gelaten. Windsurfspullen op het dak, kitespullen in de auto. Toch was alleen z´n geld gestolen. Dat klinkt dan toch best wel redelijk?!?!

Nog 2 weken hard buffelen op het werk en dan ga ik ook. Ik heb er echt zo´n zin in!
dat zijn inderdaad wel eerlijke dieven geweest
Pas

Berichten: 99
Antwoord #27 December 05, 2006, 03:28:18
edit2Rapporteer  
ze kunnen niet zo hard rennen met al die surfspullen op hun nek Wink

plus dat het erg lastig is voor ze om zulk spul te verkopen en dat maakt het onaantrekkelijk om te stelen.

Het is idd heel klote om alles kwijt te zijn, heb er op een andere manier ervaring mee.
De eerste maand had ik een dikke villa samen met m'n maat (september). Mooi hek er omheen etc.
Waren ze niet erg van onder de indruk, dus werd om 5 uur 's ochtends wakker met 3 negers om m'n bed en een flink vleesmes uit onze eigen keuken op me gericht...
Kan natuurlijk weinig doen in je pjama ... dus ook alles weg (2 portemonnees met passen + geld, rbw etc. camera, laptop, mp3 speler, telefoon, maglite zaklamp)
R@bert

Berichten: 2472
Antwoord #28 December 05, 2006, 04:01:54
edit2Rapporteer  
T..ing, is t dan zo link daar? Maakt volgens mij niet uit in welke buurt je zit of....? Zo maakt t een stuk minder aantrekkelijk, aan de andere kant kan dit overal ter wereld gebeuren maar ik hoor t wel vaak over SA, ook van wat oude surf-maten...t is dat de omstandigheden zo retemooi zijn Joepie
Leon aero2
Gast
Antwoord #29 December 05, 2006, 04:17:01
edit2Rapporteer  
Vind het wel rete coole pics hoor....
huib

Berichten: 453
Antwoord #30 December 05, 2006, 06:18:11
edit2Rapporteer  
Ben ook in Namibië geweest. Dat schijnt, als oud Zuid Afrikaans bezet gebied, minder crimineel te zijn maar de achterstand op dat gebied wordt hard ingehaald. Eén keer lastig gevallen op straat (1ste dag) maar verder nergens last van. Gewoon geen domme dingen doen, en pech kan je altijd hebben.
Pas

Berichten: 99
Antwoord #31 December 05, 2006, 15:40:04
edit2Rapporteer  
Ben verder nooit lastig gevallen op straat ofzo.

Ik zat trouwens in Hout Bay en daar is dus de afgelopen jaren zo'n township naast gekomen, daar kwamen die gasten ook vandaan...

Maarja, je bent een stuk veiliger als je gewoon met meer mensen in een lodge woond. Maar wees niet naive en laat geen ramen en deuren open staan e.d.
Bij ons was de keukendeur niet erg sterk (lees: klein k*t schuifslotje) en omdat we niet verwachtte dat ons daar iets zou gebeuren er nooit aandacht aan besteed... Onze auto stond zelfs met de deuren open en radio erin, maar daar hebben ze toen geen vinger naar uitgestoken.
-jeroen

Berichten: 53
Antwoord #32 December 06, 2006, 21:41:05
edit2Rapporteer  
He Blex!!!!

Wat is dat nou???? een railey en gewoon uitgehaakt....... gewooon de oude vertrouwde gayley Bley!!! is echt jouw truukie

Hier in Mui Ne gaat alles l;ekker zijn gangetje, downwindertje phantiet happy massage dus er is weinig veranderd. Vrouwtje vroeg wel of ik sneller wilde klaarkomen damn een gozer met stekels vorig jaar en een spleet tussen zijn tanden????? begreep er niets van!!!

Oh ja en flappie heeft opeens een kindje???? ook stekels en een spleet tussen zijn tandjes, Zo denken we elke dag nog aan je ouwe!

Hou hem stijf en de volgende keer verwacht ik gewoon weer de oude B!! Dus gewoon een fijne B-ley en niet van die ingewikkelde dingen!!!!

mzzls en de groeten van iedereen hier!!!

Big J, Baby J, Jilles en de rest and also AL
Jacq

Berichten: 1531
Antwoord #33 December 08, 2006, 03:08:26
edit2Rapporteer  
Hey guys,
Moet dit nou op het forum, haha..Ben idd blond, dat is wel duidelijk toch, haha. Dit was gewoon een stomme actie, verder gebeurd hier weinig, waardoor je je niet veilig kan voelen. Het is super gaaf hier, echt een aanrader!

Pas

Berichten: 99
Antwoord #34 December 08, 2006, 15:03:21
edit2Rapporteer  
komende drie dagen weer lekker veel wind, dus ws weer naar Langebaan voor het week-end Smiley
Pas

Berichten: 99
Antwoord #35 December 09, 2006, 01:37:26
edit2Rapporteer  
Zo, vandaag was lekker en we gaan een goed week-end tegemoet. Grote kans dat ik samen met een paar maten naar Langebaan ga. Had vanmiddag 2 maten afgezet bij Sunset Beach, Table View, en toen kwam Len10 langswandelen.
Dus ben nog ff blijven hangen om naar hem te kijken, was een fotoshoot. Cameraman diep het water in en hij met allerlei sprongen er overheen.

Na een half uurtje doorgegaan naar Blouberg om m'n kite op te pikken. Alles was er iets niet helemaal goed gegaan en had Alex een iedentieke, maar niet de mijne, weggebracht voor reparatie. Maarja, niet getreurd, dan maar een tapeje er overheen en gaan!
Nou dan gaan!! ging ook niet helemaal, had net m'n kite de lucht vliegt er een lesser dwars door m'n lijnen heen. Na een paar keer bouncen over het strand m'n safety los kunnen koppelen en een sprintje naar m'n kite getrokken want die lag lekker in de branding te rollen Sad
Gelukkig niets beschadigt, wel ezelsoor weggespoelt...
Ben toen maar naar die lesgroep gelopen .. en wie hebben we daar, Alex en Wouter. Hij had het al zien gebeuren en geeft meteen een nieuwe ezelsoor.
Heb nog ff op het strand staan kloten daarna, beetje rustig springen enzo. Water was wat wild voor mij om erin te gaan en door een soort zandbank met vloed had ik op mijn plek een dubbele branding ...
1 van m'n maten was er al een tijdje, de andere was nergens te zien. Dus alles ingepakt en upwind gereden naar de andere auto, bleek die gast al 3 uur op het strand te zitten omdat z'n kite uit de lucht viel door een rare luwte bij sunset beach (aflandig op dat stukje). Had dus nooit de downwinder voort kunnen zetten.

nu genoeg geschreven, tijd om wat te eten te halen
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.