Kiteles Algarve

Timmy

Geen avatar

Berichten: 2
December 04, 2008, 10:35:15
edit2Rapporteer  
Eind maart ben ik een paar dagen mijn motor aan het uitlaten op het circuit van Portimao. Omdat ik ook al een tijd wil beginnen met kitesurfen lijkt mij dit een mooi moment om mijn verblijf daar met een aantal dagen te verlengen en kiteles te nemen.

Ik ben nu op zoek naar goede kitescholen in het stuk tussen Lagos en Faro. Heeft iemand ervaringen of suggesties?
dmartino

Berichten: 66
Antwoord #1 December 04, 2008, 16:43:52
edit2Rapporteer  
Ik heb in 2006 kiteles gehad in de lagune tussen Lagos en Alvor. Het is een prachtige plek, vlak water, kniediep en in de middag vanaf 15:30 uur een stabiele 15 knopen. Uitstekend om te leren kiten dus.
Ik had les van een zuidafrikaanse Rob, die ook nederlands spreekt. Ik vond hem een uitstekende instructeur die (indien de wind goed staat) best een uurtje langer wil doorvaren. Hij is erg helder in zijn uitleg en laat je enkele malen verplicht aan alle veiligheidshendels trekken om je er wegwijs mee te maken.
Rob heeft zich nu gespecialiseerd in Wakeboarden en zal nog steeds eigenaar zijn van AirBoost. Over Rob en kiten heb ik niets meer kunnen vinden. Via de VVV in Praia de Roche kwam ik in contact met Rob.
Er is ook een windsurfschool bij die lagune waar ook instructeurs voor werkten.


« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.