Instructeurs en assistenten gevraagd in NH

Jelle

Berichten: 1293
Januari 01, 2011, 13:23:10
edit2Rapporteer  

Kitesurfschool Safety First werkt in Noord-Holland op verschillende spots.
Zoals de naam al aangeeft besteden we veel aandacht aan het veilig leren omgaan met de kite.
Om dat praktisch uit te leggen aan nieuwelingen van alle leeftijden, en vooral om bij het lesgeven te kunnen anticiperen op alles wat er mis kan gaan op drukke spots met veel beginners, moet je

* veel ervaring hebben met kitesurfen.

* Stuur een korte beschrijving van een kitemare of narrow escape, met je analyse erbij van hoe die voorkomen had kunnen worden.

* De opleiding bestaat verder uit onze kitemares,  successen, theorie en zelfstudie (waar nodig) en natuurlijk praktijk.
Dat doen we in de komende maanden, zodat we in april klaar zijn voor de eerste lessers. Daar zul je een uur of 30 mee bezig zijn, of minder als je ervaring hebt met lesgeven.

* Wil je een goede instructeur zijn, dan blijf je leren en jezelf ontwikkelen in het lesgeven.

* Verder moet je natuurlijk net zo flexibel zijn als de wind. Want we weten helaas vaak pas kort van tevoren of de les ook echt door kan gaan. En *als* het dan (eindelijk, voor sommige cursisten) door kan gaan, moet je er ook zijn! Maar je hoeft natuurlijk niet altijd oproepbaar te zijn - alleen op de afgesproken data.

* Soms kun je meerijden, maar over het algemeen moet je eigen vervoer hebben naar (een van de spots) Wijk aan Zee, Schellinkhout, IJmuiden of Muiderberg.

Wat we bieden:
- aardige inkomsten als het waait
- enthousiaste cursisten
- we houden in de tijdsplanning zoveel mogelijk rekening met onze eigen kitesessies voor of na de les.

Jelle, www.kitesurfschool.org
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.