Flyboards 2011 Eerste Pics

LOEN

Berichten: 767
Maart 01, 2011, 17:25:18
edit2Rapporteer  
De eerste info en foto's van de 2011 Flyboards:

Radical 2011
In vergelijking met 2010 zijn de boards lichter geworden en is het comfort verder verhoogd door meer flex.

Flydoor 2011
Compleet opnieuw ontworpen constructie, welke een tikkeltje lichter is dan vorig jaar. Vooral het vaarcomfort is verhoogd en de nieuwe middelvin met een asymmetrisch profiel zorgt ervoor dat hoogtelopen nog makkelijker gaat.

Flywave 2011
De Flywave is 250 gram lichter geworden en vaart ook comfortabeler, doordat het board meer flex heeft gekregen. Verder is de footpad een stuk zachter geworden en zijn er meer stance opties bijgekomen.
Nieuw voor dit jaar is de Flyrace, een twintip raceboard met een in lengte verstelbare vin.

Flyrace
De Flyrace is het eerste twintip raceboard en heeft een verstelbare middelvin, waardoor de rider kan bepalen hoeveel vinopperlvak er in het water komt. Voor de upwind koers gaat de vin naar beneden en downwind kan de vin omhoog, ook een ideaal concept om stap voor stap om te leren omgaan met de grote vin.

Footstraps
Een nieuw verstelsysteem met en ratelende clip. Kleiner te maken door aan het zwarte lint te trekken en groter te maken door aan het kunststof loopje te trekken. De verstelrange is vergroot, ook mensen met wat kleinere voeten passen nu in de straps. De geliefde zachte binnenkant van de straps is in 2011 hetzelfde gebleven.



Meer onfo:
http://www.kitesurfboard.nl/boards/flyboards.php
http://www.flysurfer.com/News/article/4921/
Ed.

Berichten: 2732
Logs: 0 | 165 uur
Antwoord #1 Maart 01, 2011, 17:42:29
edit2Rapporteer  
'pics'  is meervoud toch?

leuk dat het raceboard met verstelbare vin in de productie is gegaan
« vorige volgende »
Ga naar:  


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.