Laat berichten zien
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 49
26  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: kitesurfer overleden, Scheveningen, zaterdag 8 december 2018 Gepost op: December 09, 2018, 12:13:43
Heel drastisch nieuws. Veel sterkte aan familie en vrienden bij het verwerken van dit plotselinge overlijden.
27  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Uitslag eerste stop Kitefoil Cup Holland Gepost op: April 30, 2017, 10:33:05
Leuk verslag Evan en gefeliciteerd. What next? Ga je nu ook aan andere wedstrijden meedoen?
28  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Children of the Sun Gepost op: April 30, 2017, 10:26:45
Zeker mooi! Op Texel vond ik het van de week ook wilder dan dat ik normaal aan de kust zie. Maar tegelijktijd niet haalbaar bij de condities op het filmpje. Hier klotst het wat meer...
29  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [NL] Oldschool LOW and SLOW transities, beach starts en slides Gepost op: Maart 10, 2016, 20:30:11
Schitterend, compliment!
30  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Gave GoPro kitesurf compilatie Gepost op: Augustus 14, 2014, 16:52:14
Ha ha coole video en leuk om te horen maak namelijk vaak zelfde geluid als ik sping ha. ????



Stond met een 9 meter. Had er mijn handen vol aan!

Haha ja die oerkreten waren / zijn blijkbaar nodig..
31  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Gave GoPro kitesurf compilatie Gepost op: Augustus 14, 2014, 10:36:16
Heb sinds vorige week een GoPro. Afgelopen maandag was top om mee te nemen de zee op voor de Maasvlakte 2.

Zie hier een ruwe montage. Leek mij leuk om te delen met jullie.


http://vimeo.com/103215601
  ThumpsUp

PS. zet hem op HD.
32  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: 10 jarig bestaan Kitehigh! Gepost op: Juni 15, 2013, 20:01:27
Was gaaf! Thx for the fun!
33  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: [10 Jaar] Kitehigh Stylemasters Gepost op: Maart 19, 2013, 21:19:10
Prachtig! Ik ben er in ieder geval bij! Zal anderen van het 'eerste uur' ook benaderen! Sommigen zijn volgens mij door de jaren heen een beetje afgehaakt maar voor een KiteHigh hotdog op het strand en sentiment zijn ze vast te porren!

Tot dan!
34  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kitehigh Big-air meting: vandaag test te Ouddorp! Gepost op: April 15, 2012, 21:13:34
Toren gezien maar niet in vol ornaat. Camera ontbrak. Evan en anderen gingen desondanks skyhigh!

35  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Reflex verlaat KiteHigh Gepost op: Mei 24, 2010, 21:14:57
Jammer Nick maar een daadkrachtige keuze. Veel succes verder!
36  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Hadlow interview rondom Kiteboard Open Gepost op: Mei 24, 2010, 21:11:43
Leuk stuk over onze sport. Zo van Nu.nl geplukt. Mooi hoe hij schrijft over het 'dienen' van de sport.

Hadlow zoekt de vrijheid op

NOORDWIJK - Na vijf jaar lang de internationale kitesurfscene gedomineerd te hebben moest de Engelsman Aaron Hadlow vorig jaar zijn mondiale titel afstaan aan de Nederlander Kevin Langeree. Voor de 21-jarige surfer was dat een keerpunt in zijn carrière en een reden om het wedstrijdcircuit tijdelijk vaarwel te zeggen.

"Toen ik wat afstand nam van het wedstrijdsurfen realiseerde ik mij dat deze sport nog veel meer kanten bevat", legt Hadlow op het strand van Noordwijk uit. "De komende jaren wil ik mij meer op het freestyle-aspect richten en mijn sport dienen door het introduceren van nieuwe en moeilijkere tricks."

Tijdens het druk bezochte Kiteboard Open aan de Zuid-Hollandse kust is het duidelijk dat de kitesport snel groeiende is. De vijfvoudig wereldkampioen is zich bewust van de rol die hij daarin speelt.

Innovatie
"Ondanks dat ik het wedstrijdcircuit vaarwel heb gezegd, ben ik nog wel volop bezig met de sport en wil ik blijven helpen het kitesurfen naar een hoger plan te stuwen. Ook door een bijdrage te leveren aan productinnovatie."

"Wij zijn druk bezig met het ontwerpen van nieuwe kites, boards en wetsuits. Daarbij hoop ik uiteindelijk mijn eigen kledinglijn op te kunnen zetten." Daarnaast probeert Hadlow samen met de Nederlandse freestyle-rijder Ruben Lenten een tv-show van de grond te krijgen genaamd On the Loose, waarin het duo het niveau van de boardsport in het algemeen omhoog probeert te krijgen.

"Wij worden eigenlijk continu door een cameraploeg gevolgd die laat zien wat voor een leven wij leiden. Het reizen, het boarden, de scene in zijn geheel; het is een beetje een droombeeld dat wordt weergegeven."

Spelen
Het moet allemaal bijdragen aan de meerdere eer en glorie van de kitesport. Vooral onder jongeren wint de sport veel aan populariteit en zelfs het Internationaal Olympisch Comité heeft haar aandacht gevestigd op het kitesurfen dat evolueerde uit het windsurfen, een olympische discipline.

"Er wordt inderdaad over gesproken dat een bepaald onderdeel, het racen, in 2016 als demonstratiesport wordt toegevoegd. Hoewel dat absoluut niet mijn tak van het kitesurfen is, denk ik wel dat die ontwikkeling de sport wederom een enorme boost zal geven."

"Mensen gaan dan toch kijken wat dat kitesurfen allemaal inhoudt, zullen het eerder ook zelf gaan proberen. Dat zal allemaal meehelpen om de sport nog toegankelijker te maken."

'Zijn strand'
Hoewel Hadlow zich bij het Kiteboard Open als een toerist over het strand beweegt, heeft hij de wedstrijdkant nog lang niet uit zijn hoofd gezet. "Daar ben ik ook veel te competitief voor", lacht de Engelsman. "Maar zonder gekheid; dit is één van de grootste kite-events in Europa. Als je ziet hoeveel publiek hier op afkomt, dat is gewoon puur genieten. Dan gaat het wel weer kriebelen."

"Ik heb het wedstrijdsurfen ook zeker nog niet definitief vaarwel gezegd. Het kan zomaar zo zijn dat ik over twee jaar weer in het water lig om het op te nemen tegen Kevin. Zeker hier op dit strand, zíjn strand, komt het wedstrijdgevoel weer boven vliegen."

ZIe ook de slideshow
37  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: broek over wetsuit waarom Gepost op: Juli 30, 2009, 20:52:56
Ik neem de logé hond nog weleens mee naar het strand en heb al heel wat nagels in mijn dure winterpak. Dat is jammer. Toch draag ik geen broek meer over mijn pak. Vroeger droegen we lange broeken ;-).. 
38  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Actiepics slufter zaterdag 25-07-2009 Gepost op: Juli 26, 2009, 11:55:38
Gave pics hoor. Lachen die 16 inderdaad! Was op Oudorp gisteren. Was ook mooi daar. Wind nam af na 11:00 uur.

Hoi
39  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Rust zacht Kaptain(Henry Kap) Gepost op: Mei 09, 2009, 14:31:10
Ik hoorde dit ongewenste ongepaste bericht vanmorgen van familie. Tijdens het beoefenen van je passie aan je einde komen. Als ik hieraan denk trekt er direct een heel naar gevoel door mijn lijf.

Enorm veel sterkte aan familie, vrienden en iedereen om dit leed te verwerken.

Arjan
40  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Verslag en foto's Naish 2009 testmiddag en -avond Gepost op: Augustus 21, 2008, 06:28:12
De Naish Thorn 2009, Cult 2009 en de Torch 2009 zijn woensdag, 20 augustus, zwaar aan de tand gevoeld tijdens de introductie in Nederland. De reacties waren enthousiast. De spullen zijn, zoals we die gewend zijn van Naish, van een goede kwaliteit met een nette afwerking. ThumpsUp



Lees het complete verslag en bekijk een kleinde impressie aan foto's.

http://www.kiteboardpro.nl/?p=52
41  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Maasvlakte 2.0 start per 1 september Gepost op: Augustus 20, 2008, 19:53:35
Komende periode wordt het spannend voor ons kiteboarders. We zullen baggerschepen tegen gaan komen op de slufter.

Ik heb de feiten op een rij gezet in een compleet artikel over de Tweede Maasvlakte.



Lees het stuk op http://www.kiteboardpro.nl. Mochten mensen aanvullende info hebben, ik verwerk het stuk graag tot een compleet stuk.

Één ding is zeker. Wij blijven kiteboarden, wherever! Cool
42  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Discussie: Wie is er fout? Gepost op: Augustus 17, 2008, 01:51:50
Leuke discussie!

De conclusie

“Ben je, ook al heb je voorrang, in staat zonder problemen een mogelijke aanvaring te voorkomen, dan moet je dat ook doen.”

Heb een korte analyse gemaakt: http://www.kiteboardpro.nl/?p=22.

43  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Discussie: Wie is er fout? Gepost op: Augustus 16, 2008, 12:00:01
De kiter bovenwinds heeft te weinig afstand gehouden en weet, dat wanneer een sprong ingezet wordt door de kiter benedenwinds, hij in de problemen zal komen. Dit zou ook kunnen zonder dat er een sprong wordt ingezet maar door wegvallen van de wind et cetera.

De kiter benedenwinds moet natuurlijk de omgeving in de gaten houden voordat hij springt, keert et cetera.

Kiter bovenwinds (rood) is m.i. fout! ListenToMe
44  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Soul. Gepost op: Juli 19, 2008, 11:19:38
Eens. In de 10 jaar dat ik kite heb ik, vanaf de start gemeten, misschien wel 80% weer zien gaan. Geen probleem overigens en soms zien we na jaren weer een oude bekende op het water. Er zijn ook tijden dat je druk kan zijn met andere zaken.

Imago zoekers  ThumpDown Soul riders ThumpsUp.

Herkennen jullie deze nog (al even niet meer gezien)?
45  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: deze dame maakt de golven stuk! Gepost op: Juni 28, 2008, 17:37:59
Op welk board vaart ze? De performance van het board ziet er goed uit in ieder geval.
46  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Beginner of ervaren kitesurfer : het blijft tricky Gepost op: Juni 27, 2008, 18:41:18
Heel veel sterkte! Roll Eyes Ik hoop op een snel herstel voor je!

Goed moraal van het verhaal. De moeite waard om te laten bezinken maar voor jou achteraf! Ik hoop er mijn voordeel weer mee te doen.


All the best,
Arjan
47  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: NKV roept op! Gepost op: April 05, 2008, 00:28:15
Het zijn ook stevige functies die net iets verder gaan dan de vrijblijvendheid om eraan te werken als je tijd hebt en op de momenten dat je het druk hebt te laten liggen. Maar er moet toch wel een fervent kiter zijn die in zijn huidige werk lekker in zijn vel zit en hierdoor wat tijd per week vrij kan maken voor onze geweldige sport!

Yvo, is het wat geworden met de gegadigden tot nu toe?

Mocht er geen geschikte kandidaat zijn. We hopen dat je dan bereid bent om het voorzitterschap tijdelijk te continueren totdat we een nieuwe geschikte voorzitter gevonden hebben? Het zou zonde zijn als jou twee jaar ervaring zonder overdracht en opvolging verloren gaat.

Good winds,
Arjan
48  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: De nieuwe F-one site online Gepost op: April 05, 2008, 00:23:14
Leuke site maar vroeger was hij TOP!
49  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Klok vooruit en kiteseizoen gestart op de Slufter! Gepost op: Maart 30, 2008, 07:03:33
Thx voor de complimenten! Haha ja, afgelopen winter hebben we lekker doorgevaren! Mooie en gezeliige dagen waren het weer. Let's keep this rockspot! ThumpsUp
50  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Klok vooruit en kiteseizoen gestart op de Slufter! Gepost op: Maart 30, 2008, 00:53:38
Ontstressen hoeft binnenkort niet meer alleen in het weekeinde voor de hardwerkende Nederlandse burger!

Vanavond wordt de klok een uur vooruit gezet. Dit betekent dat het vanaf morgen een uurtje langer licht is ’s avonds. We kunnen dus na het werk of na de studie weer na zee om een namiddag c.q. avond kitesessie mee te maken.

Let’s rock & roll!














































HOT DEBRIEF of the slufter soldiers!

Good winds, Joepie
Arjan
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 49


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.