Laat berichten zien
Pagina's: [1] 2 3 4
1  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: ongeval Slufter Gepost op: Oktober 07, 2014, 21:57:19
Ik heb net een mail van de politie gehad, (omdat het mijn auto betreft waar ie doorheen is gegaan,) daar staat in dat bij aankomst in het ziekenhuis bleek dat de verwondingen niet levensbedreigend waren.
Meer info betreffende het ongeluk staat er niet in, maar hij kan het iig wel navertellen...
2  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Augustus 24, 2012, 15:39:58
Ik zie maar 1 echte optie  Roll Eyes


Whaha Rob ik had niet anders verwacht. Grin Misschien moet ik het weekend opsplitsen.

Ik ook, Mirns, sluffie wordt te druk... als je je keuze dan toch nog moet maken kun je ons wel een klein beetje van de drukte af helpen Wink
3  Algemeen / Buitenland & Travel / Re: Fuerteventura in oktober? Gepost op: September 26, 2011, 23:07:13
Check www.xtreme-voyage.com eens....
4  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 14, 2011, 13:57:39
wijn kan je ook drinken als het niet waait... die dagen krijg je nog meer dan genoeg!

Stel niet uit tot morgen als gij heden kiten kunt!

btw, net een vlaag van 29m/s op hvh, lekker als je dn net een loop trekt...  Joepie
5  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juli 14, 2011, 13:13:54
gwn chill weer hoor, nat wordt je tog wel... alleen jammer dt mijn chauffeur een mooiweerkiter is en dus gecancelled heeft op het laatste moment ;S
6  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 23, 2011, 23:21:07
ik zeg probeer die park... en dan ruil je ook die 7m in mark my words.. echt een geweldige kite.

btw ik vaar de 10 al met 11kts met sinussen. de 7 met 17-18 kts. met ook wat gesinus uiteraard maar ook dat kost niet al te veel energie...en de high end weet ik nog steeds niet. ook gisteren in de stoten geen moment overpowerd gevoeld... bar los=druk weg!!!!



haha dat mag je mij dan eens voor doen hoor! die park blijft bij 11 knopen amper in de lucht hangen zonder heen en weer te sturen! Ik vind die park best lekker, maar ze kunnen nooit mn torches vervangen! Wink het zijn wel mooie kites trouwens man!
7  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 20, 2011, 18:10:43

Moet dus ff snel een nieuw depowerkoord maken (haal wel zelf touw) en een stopperball scoren. (tips????). Niet dat ik die gebruik, maar is voor verkoop wel handig. En ff zien hoe groot de schade aan de 9 is...



waar haal je dat touw? ik heb ook een nieuwe nodig, maar wilde ook al is proberen zelf er 1 te maken, want naish kwaliteit is nou niet echt super.

Naish kwaliteit vind ik prima hoor! Ik vaar nu al een jaar lang met hetzelde depowerkoord! En ik heb maar 1 bar op 3 kites. Daarbij komt ook nog eens dat ik samen met Evan en Ed degene ben die het meest op het water staat!
Ik was altijd eerder door mn Slingshot en hoge kwaliteit zelf gemaakte depowerkoorden heen dan door die van Naish.
Het snelle slijten van je koord kan heel goed komen door de manier waarop je stuurt en je bar heen en weer doet! Maar ik zou zeggen, probeer eens een gewoon stuk touw, ben benieuwd hoelang je erover doet om hem op maat erop te zetten, en hoelang die dan meegaat

Btw, zijn er nog mensen die morgen overdag gaan varen?! Of moet iedereen lekker werken?
8  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Bekeuringen op het autostrand/Oostvoorne Gepost op: Juni 20, 2011, 18:01:04
Een ballenlijn is inderdaad de beste oplossing. Zoals veel mensen al aangegeven hebben letten beginners niet op de zonering. Zeker de mensen die geen les hebben gehad op oostvoorne weten hier niets vanaf. Verder is het bord bij de opgang van de parkeerplaats al 2 weken geleden vernieuwd! Dit bord is zeker wel duidelijk. Ik denk alleen dat het goed is als er zo'n zelfde bord aan het begin van het zandpad komt te staan.

En ja jongens.. waarom is het wel terecht als een jongen van 16 die al 2 jaar vaart een bekeuring krijgt en als het een meisje van 15 betreft is dit niet terecht? Als ze op de stoep zou fietsen zou ze toch ook een boete krijgen?

Maar jetski's op oostvoorne, of zelfs in het vogelgebied is NOT DONE!! Ook het argument van iemand hier dat deze toch al klaar stonden voor het afgelaste CaS gaat niet op, want Cas was vrijdag en zaterdag, dus op zondag hadden die dingen dan allang weer op de trailer in het politiewagenpark moeten staan.

Ik vind het verder een goede zaak dat mensen in overtreding bekeurd worden, (overtreding is overtreding) maar ik weet ook een paar voorbeelden van afgelopen dagen dat de boswachters veel te ver zijn gegaan; Er voer iemand ANDERHALVE! meter het vogelgebied in omdat hij niet om kon draaien doordat iemand achter hem voer. Toen hij terugvoer werdt hij door de boswachter gewenkt. Hij had ook kunnen doen alsof hij niks zag en naar Rockanje varen maar hij dacht, ik ga het gewoon ff uitleggen en dan snappen ze het wel. Maar niets was minder waar. Toen hij aankwam bij de boswachters werd hem gelijk meegedeeld dat hij een dikke boete kreeg en er geen discussie mogelijk was. Hij heeft alsnog geprobeerd het uit te leggen maar hij werd gewoon afgeblaft door de desbetreffende boswachter. Kom op, als je tegenwoordig niet eens je verhaal meer mag doen als je bekeurd wordt........

Nog maar een voorbeeld dan; Ik begon net met mijn les toen er een boswachter aan kwam rijden. Hij sprak mij aan en we hadden even een praatje. Daarna trok ik mijn lycra aan en ging het water op met mijn cursisten. Iemand anders was lekker zelf aant varen, maar moest zich 3 minuten later melden bij de boswachter omdat hij hetzelfde wetsuit had als mij! Wat bleek later, de boswachter beschuldigde diegene van illegaal lesgeven (terwijl hij een heel stuk upwind van de scholen aan het VAREN was) omdat hij toevallig hetzelfde pak heeft als mij....!!!  Ik kan het dan ook zeer goed begrijpen dat mensen na dergelijke gevallen geen begrip meer kunnen opbrengen voor de controlerende instanties!

En als verder iedereen op dit forum op het strand ook gewoon mensen (vooral beginners en niet-locals) verteld dat we niet in het vogelgebied mogen komen, denk ik dat we daarmee al aardig wat op kunnen lossen!

Have fun mensen! Morgen waait het weer!
9  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 19, 2011, 14:44:08
@ feddomw is inderdaad niet het forum om hier over te praten, je hebt PM terug!

laten we gwn (veilig) plezier hebben met zn alle! heel volgende week waait het dus maak je lichaam allemaal vast maar klaar voor een zware week!
10  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 19, 2011, 13:26:02
haha ik had het niet tegen jou!
11  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 19, 2011, 13:18:13
Yo mensen, vriendin van mij wil gaan lessen vandaag. Bij Skylimit maar ze is door verwezen naar kitesurfschool.nl en die zeggen dat ze dan eventueel les kan krijgen op het oostevoornse meer!?!


Er zijn 5 scholen die les mogen geven Oostvoorne dacht ik, met max 3-5 leraren. Ik ken de details niet meer, de provincie staat slechts een beperkt aantal mensen/leraren toe op Oostvoorne officieel.

Doe je huiswerk goed wat scholen betreft, gebruik hier anders de zoekfunctie. Niet elke school is goed bezig namelijk. Je wil goed les krijgen voor je vriendin, ten eerste zodat ze het leuk vindt, ten tweede dat ze veilig thuis komt en blijft komen in de toekomst, en ten derde omdat je bij een betere school/leraar meer waar voor je geld krijgt. In het algemeen zou ik proberen weg te blijven bij mensen die vaargaranties geven, die leggen de focus in de lessen dan alleen maar op je zo snel mogelijk op het board krijgen. Eerst lopen, dan rennen.

Ik heb het al een keer gezegd tegen jou geloof ik, maar ik zal het nog een keer doen.... Voordat je nog een keer zinnen op internet zet zoals die laatste van je, mag je wel eens een les nemen bij de school waar jij op doelt. Dan zal je zien dat je die laatste zinnen helemaal niet hoeft te schrijven omdat dit niet zo is!
Beetje jammer om mensen/scholen af te kraken als je de werkwijze niet weet!
Eerst onderzoeken, dan conclusies trekken! Wink
12  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 19, 2011, 13:08:02
Yo mensen, vriendin van mij wil gaan lessen vandaag. Bij Skylimit maar ze is door verwezen naar kitesurfschool.nl en die zeggen dat ze dan eventueel les kan krijgen op het oostevoornse meer!?!

Geven ze daar ook les? Ik dacht altijd dat ze lessen gaven bij autostrand?!? Wat is slim? Weet iemand ook een school op oostvoorne autostrand waar ze eventueel kan lessen?!? Is het slim om te lessen op oostvoornse meer?

Thanks vast

Gr dennis


Dennis,

kitesurfschool.nl neemt lessen over van skylimit, deze lessen worden gewoon gegeven op het autostrand, alleen wordt de groep verzameld bij eurofun bij het oostvoornse meer. Ze zal dan dus geen les krijgen op het oostvoornse meer.
13  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 16, 2011, 00:31:41
morgen wordt wel wat hoor! don't worry!
14  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 15, 2011, 13:40:51
nou... op kbo kon je ten miste nog aan de meiden zitten ghehehehe


zo dan... zedendelict ook weer opgelost...! niet zo slim om dat hier gewoon openlijk te zeggen!
15  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Water in broekspijp wetsuit tijdens varen Gepost op: Juni 15, 2011, 08:39:46
gwn tijdens het varen ff bukken en dan het water eruit laten lopen...
16  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 13, 2011, 23:33:09
hahaha mooi is dat... zelfs Olten was nog te vroeg weg voor het echte pornowindje... en dat zelfs nog met zon en 5 man op het spiegelvlakke oostvoorne!!

Btw, mensen, ik zie nog steeds zoveel mensen in het vogelgebied varen... ik waarschuw je vast, ze zijn de laatste dagen dik aant controleren, vandaag waren ze zelfs met 3 auto's!!!
17  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Welke kiteschool is goed(voor bijv. driedaagse cursus) Gepost op: Juni 10, 2011, 05:22:59
als we dan toch allemaal aant spammen zijn.... www.kiteschoolskylimit.nl neem maar eens een kijkje op de site...
18  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Kijk hier wie er een setje Tear-Aid gewonnen heeft Gepost op: Juni 09, 2011, 16:27:17
ik heb nog een rev 2008 9m met 9 gaten er in, een torch 10m 2008 met een gescheurde tip panel,  iemand geinteresserd? een rev 13 m 2008 met een scheur van 20 cm, bladders, struts en L.E. van de kites zijn nog intact Tongue

Heb jij eigenlijk materiaal dat WEL heel is? 

btw Evan, ik heb em binnen hoor! Thanks..
19  Algemeen / Trefpunt / Re: Kiters uit Rotterdam , meld je! Gepost op: Juni 09, 2011, 05:06:34
wind was lekker aan hoor rond de avond!

leuk, neem je alleen een 12m mee, poos mee door kunnen beulen.
ga ik rond 8 uur half 9 van het water af, hoor ik van jo ram dat het in de vlagen 35 knopen was volgens zijn windmeter.

tsja dan kite je neit meer volgens het boekje met een 12

35 kn met een 12..... dn weeg je 200 kg zeker?


wel jammer dat ik die sessie dan weer heb moeten skippen Sad
20  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Heb je een scheur? Kijk hier en win een van de 8 setjes Tear-Aid! Gepost op: Juni 07, 2011, 22:18:33
hij ligt er al een maand zo bij, heb geen tijd om em te repareren, ga mn vrijdagavond er ff voor vrij maken denk ik

btw, je hebt pb!
21  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Heb je een scheur? Kijk hier en win een van de 8 setjes Tear-Aid! Gepost op: Juni 07, 2011, 22:10:15
mijn torch 9m dan maar! met briefje kitehigh erbij!
22  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: Kitekloten Gepost op: Juni 03, 2011, 23:33:07
en allemaal van de belastingdienst.... :/

eagle jan, ik ben het opzich wel eens met je verhaal, maar volgens mij is dat nu niet meer zo hoor. iedereen denkt nu, ja kiten, dat kan ik ook wel, je haalt gewoon een vlieger en een board en je leert het jezelf aan. de meeste mensen die ik loopend achter hun kite aan zie gaan, hebben geen les gehad. en hoe vaak zie je nog steeds mensen die hun kite vol in de powerzone oplaten...?
vroeger was kiten een vrij onbekende sport, dus voor je er aan ging beginnen ging je helemaal uitpluizen hoe het werkte, en hoe het zit met je materiaal.
maar tegenwoordig is de sport veel toegankelijker dus mensen denken het wel 'ff' te doen zonder kennis van zaken.
23  Algemeen / Bijna ongelukken & ongelukken / Re: cursist H. Vogelezang per ambulance afgevoerd. Gepost op: Juni 02, 2011, 14:21:16
@ feddomw, alsof jou logica wel klopt...
ook een kiteinstructeur is een mens, alsof je nou eigenaar bent van een school of gewoon een instructeur, als mensen jou of je bedrijf zo onterecht helemaal afbranden op internet... dan is het niet heel gek dat ''een mens'' dan ook uit zn slof kan schieten... hiermee wil ik niets goedpraten, maar jou alleen laten zien dat jou ''logica'' ook niet klopt..

En trouwens, ook je verhaal over lesgeven met een 5m ben ik het niet mee eens. Met lesgeven pas je altijd de maat van je kite aan aan de windsnelheid. Dit is alleen altijd een maatje kleiner dan waar mee gevaren wordt, als er dus met een 7m  gevaren wordt kan je met een 5m echt wel lesgeven aan iemand die zn 3e of 4e les heeft hoor! Tevens is er wel degelijk verschil tussen mensen die hun 1e les hebben en mensen die hun 3e of 4e hebben. Vaak zijn mensen die hun 3e les hebben veel rustiger, hebben een veel betere kitecontrole, weten wat er kan gebeuren bij een stuurfoutje, en zijn zich bewuster van het gevaar op ongelukken.

Kom op mensen, we zijn allemaal kiters, daarmee beoefenen we allemaal een EXTREME sport, dat maakt de kans op ongelukken groter dan bij een niet extreme sport. Dit betekend niet dat we ongelukken dan maar moeten laten gebeuren, maar dit betekend allerminst dat we als er een ongeluk gebeurt tijdens het aanleren van deze sport, we de lesgevende organisatie maar moeten afbranden! Uiteraard moeten we de kans op ongelukken zo klein mogelijk proberen te houden, maar toch blijft een ongeluk in een klein hoekje zitten! Draag zorg voor elkaar! Als je iets onverantwoord vind dan zeg je dat tegen de persoon in kwestie... maar wacht dan niet tot er iets gebeurt en ga daarna op internet zeggen dat je het onveranwoordt en dom vond! Daar hebben we niks aan!
24  Nieuws & Video / Nieuws & Video / Re: Oostvoorne locals - 30knots session Gepost op: Mei 31, 2011, 23:26:08
en nu maar wachten op lekkere freestyle omstandigheden Tongue
25  Stijlen / Discussie / Algemeen / Freeride / Re: Info voor mensen die regelmatig kiten op Oostvoorne Gepost op: Mei 29, 2011, 21:23:13
Ik ben het helemaal met Martijn eens... en dan is er nog iets, je doet net alsof een school die geen erkenning heeft door IKO of KNWV per defenitie slecht is! Alleen heb je er niet bij stil gestaan dat menig instructeur zelf zijn IKO papieren heeft gehaald! Dat is bij Skylimit ook zo. Anders kom je eens een lesje meekijken met ons! Dan denk ik dat je van schaamte gelijk deze laster van internet haalt!


ps. maak je echte naam ook maar gelijk bekend! Dan kan ik je binnenkort ff ''live'' aanspreken op het strand!
Pagina's: [1] 2 3 4


© 2002 - 2024 Kitehigh

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.